Un experiment de beauty care a eșuat cu răsunet a devenit subiect de amuzament pe rețelele sociale. O tânără din SUA a rămas cu părul lipit de scalp pentru o perioadă îndelungată.

Tessica Brown își aranja părul când a descoperit că fixativul ei se terminase, așa că a decis să experimenteze cu un adeziv în formă de spray pentru utilizat în lipirea bucăților de lemn. Mare i-a fost șocul când a descoperit că părul ei s-a lipit de scalp, iar spălarea acestuia nu a schimbat nimic. Nici după o lună și 15 spălări cu utilizarea în abundență a șamponului. Despre acest lucru a povestit chiar ea, publicând mai multe filmulețe pe contul său de TikTok.

Într-un final, femeia s-a adresat la serviciul de urgență. Sora acesteia, Huanita, a deschis o colectare de fonduri online care să o ajute să acopere cheltuielile medicale. Până în prezent donațiile constituie peste 13 mii de dolari.

Compania producătoare de adeziv a venit cu o reacție și a atenționat că produsul lor poate fi utilizat doar pe hârtie, lemn, carton, laminat și nici într-un caz pe piele sau haine, lucru menționat pe etichetă.

„Aventura” încă nu s-a încheiat și sperăm că Tess nu va fi nevoită să se radă pe cap. Cu siguranță, atât ea, cât și alte experimentatoare, au luat o lecție bună din cele întâmplate.