Peninsula Crimeea a atras dintotdeauna prin destinații turistice solicitate, iar ceea ce face eroina prezentului articol este încă o dovadă a faptului. Și-a transformat pagina de Instagram într-o adevărată comoară de fotografii în care apare ea și frumusețea peisajelor pe care le găsește pe această peninsulă.

Faceți cunoștință cu Anastasia Barashova – probabil cel mai bun ghid de călătorie al peninsulei Crimeea, iar pe lângă asta – o femeie extraodinar de frumoasă și îndrăgostită de viață.

1

Tânăra a pus la cale o afacere ce presupune orgnizarea de călătorii foto pe întreg teritoriul peninsulei. Fiecare călătorie durează între răsărit și apus, ori de la ora 11 și până la apus. Având plecările din Sevastopol, ghidul a inclus pe hartă 10 cele mai renumite locații ce îi fac pe călători să rămână „fără darul vorbirii” de la cele văzute.

2

Cele mai spectaculoase momente ale călătoriilor sunt cu siguranță posibilitățile de a urmări apusul în munți sau pe litoral. Anastasia organizează călătoriile alături de partenerul său și îndeamnă clienții să ia cu sine doar mâncare, băutură, costume de baie (dacă e vară), încălțăminte comodă și bună dispoziție.

3

Pe pagina sa de Instagram, unde a adunat peste 112 mii de followeri, Anastasia este ea însăși model.

Foto: instagram.com/nastyajoooonny

Distribuie articolul: