Despre dragostea pentru elefanți a solistului din trupa Carla's Dreams am aflat nu de foarte mult timp, iar acest detaliu a căzut cu tronc la inima multor artiști. Inspirația a pătruns și printre paletele de culori ale Andrei Solo - o tânără pictoriță din Moinești (România), care cucerește tot mai multe cupluri din Moldova cu lucrări personalizate, în acuarelă. Andra îi dedică solistului un tablou special - pictura cu un elefant îmbrăcat în hanorac negru, pictat pe chip cu nuanțe dintre cele mai vibrante. Cum arată lucrarea, vedeți mai jos.

Acești băieți mi-au ajuns la inimă încă dinaintea piesei „P.O.H.U.I.”, de când am auzit piesa „Scrisoare pentru fratele mai mic”, la momentul acela de la colegul meu Sergiu – acum iubitul meu. El a fost cel care a întărit pasiunea mea pentru Carla’s Dreams și mi-a arătat cât de speciali sunt ei.

Felul în care se exprimă băieții mă inspiră foarte mult ca și artist: să nu mă las deloc influențată de ce spun alții, să îmi urmez instinctul și să cred în el.

Până acum, nu m-am declarat vreodată fanul cuiva, însă la ei este cu totul diferit. Cred în ei cum cred în mine și îi respect enorm!

Despre nașterea tabloului, pot spune că umărind un interviu cu trupa, am aflat despre pasiunea solistului pentru elefanții micuți și despre colecția impresionantă pe care o are. Mi-a ramas întipărit în minte acest lucru. Tot mai entuziasmată de apropierea concertului din 13 mai de la Arene, am zis să fructific energia asta într-un tablou și cam asta a ieșit!” – ne-a dezvăluit talentata Andra Solo, despre elefantul cu hanorac, pictat în acuarelă.

18268416_722076067965126_3132652174897608171_n

Vă îndemnăm să descoperiți povestea impresionantă a Andrei Solo din acest interviu:

O tânără artistă din România vrăjește tot mai multe cupluri din Moldova: „Las culorile să-și facă jocul!”

Foto: SoloA.rt, Arhiva Personală

Distribuie articolul: