Ieri, a avut loc un grav accident în capitală, în urma căruia o tânără de 19 ani a fost transportată la spital cu mai multe fracturi, după ce a fost prinsă între două vehicule. Conform informațiilor furnizate de autorități, incidentul a avut loc după ce una dintre mașini s-a ciocnit cu un alt autovehicul.

“Accidentul a avut loc pe 6 noiembrie, la ora 08:10 pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni din capitală. La incident au fost implicate trei vehicule: o Skoda și o Toyota s-au ciocnit, iar ulterior cea de-a doua mașină Toyota a fost proiectată într-un alt autovehicul parcat. În timpul impactului, o tânără de 19 ani a fost prinsă între vehicule și a necesitat intervenția unei ambulanțe”, a explicat Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Martorii au declarat că tânăra ar fi fost studentă la ASEM și se afla în apropiere în momentul producerii coliziunii dintre primele două mașini. La locul accidentului au intervenit forțele de poliție, o ambulanță și o echipă de salvatori.

Tânăra a fost preluată de medici care au stabilit afara extrem de gravă: „Tânăra a fost preluată în sala de operații îndată ce a ajuns în spital. După 4 ore de intervenții chirurgicale, acum, pacienta se află în reanimare, într-o stare extrem de gravă”, a declarat Dorina Arsene pentru Unimedia. 

Distribuie articolul: