Astăzi, talentații Smiley și Connect-R au lansat un nou single: „RITA”, pe care l-au interpretat l-au interpretat LIVE, la matinal. O colaborare mult așteptată de fani.

„Rita” este o melodie plină de intrigă amoroasă, pe ritmuri afro-swing. În videoclip, cei doi sunt rivali și au intrat în conflict, din gelozie și din iubire. Motivul este ea, „Rita”.                                                                      
O cheamă Rita și după ce dai click pe link-ul din BIO nu-i vei mai uita numele niciodată” a scris Smiley pe profilul lui de Instagram. 

Ambii artiști și-au expus părerile despre colaborare:

„Mi-a plăcut din prima piesa asta, aşa cum mi-au plăcut toate piesele lui Connect-R de până acum. Îl ştiu de mult timp, am mai colaborat, suntem prieteni, iar muzical vorbind, sunt fanul lui, îmi place cam tot ce face. ‘Rita’ este o piesă de dans, dar şi de feeling, este o piesă lucrată în detaliu despre o temă foarte actuală: ce alegem în viaţă, cine triumfa? Nevoia de siguranţă şi confort, sau inima? Sunt sigur că o să vă placă şi clipul, este ca un film căruia abia aştepţi să-i vezi finalul, dar care rămâne unul deschis în mintea, amintirile şi inima fiecărui om care ascultă piesa“, a declarat Smiley.„Am mai lucrat cu el la începutul carierei mele (Smiley – n.r.) şi am rămas încă de atunci impresionat de calităţile lui de om de studio, de compozitor. Am venit cu ‘Rita’ la el aproape gata, şi-a scris strofa, a făcut şi un after-refren superb şi iată că a ieşit o piesă care sperăm din suflet să placă. Deşi eu mi-am obişnuit publicul în ultimul timp cu piese care vindecă, ei bine, muzica trebuie şi să bine dispună, nu doar să vindece. Aşa e ‘Rita’, te face să zâmbeşti, să dansezi, să te mişti“, a afirmat Connect-R.

Co-producţie Rappin’On Production, HaHaHa Production şi Sprint Music, cu textul scris de Ştefan Mihalache (Connect-R) şi Andrei Tiberiu Maria (Smiley), cu muzica făcută tot de ei împreună cu Şerban Cazan şi Leon, iar mixul de masterul de George Hora şi Tudor Ion, „Rita” vine cu un sound aparte, dar şi cu un mesaj unic, o viziune a unui bărbat părăsit de o femeie, care se pregăteşte să se mărite cu altcineva, se mai arată în comunicatul de la AGERPRES/(AS – autor: Petronius Craiu, editor: Mihai Simionescu).

Savurează noul videocliop:

Foto: instagram.com / Smiley  
Sursa: agerpres.ro / youtube/ Connecte-R

Distribuie articolul: