Creativitate sporită, nonconformism sau lipsă de imaginație - cu astfel de cuvinte am califica, la prima vedere ideea unei ședințe foto organizate chiar într-o ... băltoacă. Eroina acestei povești este din Rusia, iar care i-a fost scopul ședinței foto pe care și-a făcut-o într-o groapă din mijlocul străzi, aflați mai jos.

Eroina acestui articol se numește Anna Moskvicheva  – o stilistă din orașul rus Saratov, care s-a gândit să uimească internauții cu o ședință foto mai puțin obișnuită.

Îmbrăcată în costum e baie și purtând pe cap o pălărie de plajă, tânăra și-a luat un flamingo gonflabil și a mers spre una din băltoacele mari din oraș.

Вот это день у меня сегодня 🔥🔥🔥 если честно, не ожидали мы с @varfolomeevaphoto такого накала страстей 😅 мне очень приятно, что наш фотопроект заинтересовал и мы получили от Вас обратную связь 🙌🏻 ❤️Завтра планируем новую локацию, которую мы не успели отснять в воскресенье. Надеюсь получится показать процесс съёмки в прямом эфире 🙌🏻ссылка в шапке профиля ☝🏻#мызакрасивыйсаратов #путешествиярозовогофламинго #этосаратовдетка #розовыйфламинго

A post shared by Модель/Стилист AnnaMoskvicheva (@moskvi_anna) on

Prin gestul său, Anna își manifestă poziția civică față de starea drumurilor din oraș, încercând să aducă o pată de culoare pe acest fundal gri al ploilor din luna mai. Și se pare că i-a reușit: trecătorii se opreau, o fotografiau și împărtășeau pozele în spațiul virtual.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: