Superba actriţă de origine spaniolă va sărbători pe 28 aprilie împlinirea celor 45 de ani. Să recunoaștem că arată senzațional, dar de-a lungul carierei sale a avut roluri pentru care a fost nevoită să treacă prin transformări dramatice.

Actrița a dezvăluit că va sărbători împlinirea celor 45 de ani, discret, în intimitatea familiei sale, alături de soţul ei, actorul Javier Bardem, şi de cei doi copii ai lor, Leo şi Luna, pe care nu i-a arătat niciodată, oficial, presei, notează okmagazine.ro.

Iar dacă în sânul familiei ei nu putem pătrunde, căci pentru actriţă intimitatea familiei sale este sacră, ne-am gândit să ne reamintim de câteva dintre transformările ei drastice de-a lungul carierei sale.

Primul memorabil ar fi cel din „Vicki Cristina Barcelona”, rol pentru care a câştigat un trofeu Oscar, la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar”. În film, Penelope Cruz o joacă pe Maria Elena, fosta soţie a personajului principal, care nu se lasă înlocuită cu una cu două.

Un al doilea ar fi cel din filmul „Ma Ma”, în care Penelope Cruz joacă rolul unei mame care află că suferă de cancer mamar, stadiul 3. Actriţa spune despre acest rol că a fost unul dintre cele mai grele din cariera sa şi că nu l-ar fi putut face înainte să descopere, în realitate, ce înseamnă să fii mamă.

În pelicula „Elegy”, Penelope Cruz intră în pielea unei studente, care face o pasiune pentru profesorul ei mult mai în vârstă, jucat magistral de actorul Ben Kingsley.

Iată cum a arătat când a jucat rolul Donatellei Versace din filmul American Horror Movie.

Pentru voi, care au fost cele mai reuşite roluri ale actriţei?

SURSA

Foto: Google.com

Distribuie articolul: