O bătrână nevăzătoare, în vârstă de 82 de ani, susţine că a fost înşelată de prezentatoarea de la Moldova 1, Angela Gavriliuc, care a deposedat-o de locuinţă. 

Anastasia Lucaşevici, care a lucrat în calitate de machieuză la televiziunea publică, spune că în 2004 şi-a pierdut vederea. Fiind singură, a decis să se ducă la un azil pentru bătrâni. Însă vecina ei, Angela Gavriliuc şi soţul acesteia, Veaceslav Balan, ar fi convins-o să rămână, că ei vor avea grijă de dânsa.

c8f1860b04627f068da4d5f8f0726682

Bătrâna susţine că ar fi  avut cu Gavriliuc o înţelegere că-i lasă locuinţa cu condiţia ca să aibă grijă de dânsa, iar după deces să le rămână  lor garsoniera, cu suprafaţa de 20 de metri pătraţi.

 „La început totul era bine, până când m-au înşelat şi am semnat un document prin care le cedam locuinţa în proprietate. Nu am văzut ce am semnat. După aceasta au început să-şi bată joc de mine. Am pierdut procesul de judecată, în instanţă nici nu mi-au permis să vorbesc. Au vorbit doar Gavriliuc şi Balan”, a declarat Lucaşevici pentru crimemoldova.com

67db32c202ffccecb779d942c5fd2d0e

Pe de-altă parte, Angela Gavriliuc susţine că şi-a respectat întotdeauna obligaţiunile contractuale:

„Am semnat un contract de rentă, în care dna. Anastasia îmi ceda locuinţa cu condiţia întreţinerii pe viaţă. Conform contractului, eu am achitat serviciile comunale pentru Lucaşevici, 6000 de lei. Apoi, i-am dat în fiecare lună câte o sută de lei. Eu vreau să am grijă de dânsa, dar ea nu vrea. S-a căsătorit cu un bătrân, care are nevoie de viză de reşedinţă. Dacă îi dau acordul pentru viza de reședinţă, atunci nu ştiu ce se va întâmpla cu bătrâna. Eu vreau s-o protejez”.

Vedeți interviul în întregime cu bătrâna mai jos: 

Sursa: crimemoldova.com