Prezentatoarea matinalului la Jurnal TV, Aura Revenco, revine din toamnă la job-ul care a consacrat-o. Recent jurnalista și-a sărbătorit ziua de naștere, iar în acest sens, a venit cu mai multe concluzii, dar și promisiuni către sine. Vezi ritualul de care nu se desparte, dar și ce făgăduință și-a pus la 30 de ani și un pic.

🌹 La 30 și… 
… mi-am făcut bucle, am băut cafeau cu lapte la terasa preferată, am citit sute de mesaje și am răspuns la telefoane până noaptea târziu…
Și exact ca personajul principal din cartea “27 de pași”: am analizat greșeli din trecut, situații care ar fi putut fi evitate, am făcut inventarul oamenilor drepți și al celor strâmbi, am amputat amintiri neplăcute, am mulțumit în gând celor care mă iubesc nemeritat și i-am iertat, pe rând, pe toți cei care nu o meritau. M-am iertat și pe mine de-a-ntregul și m-am acceptat așa, imperfectă!”
Dar.. mi-am promis solemn să fac față și de acum încolo oricărei curse de anduranță pe care viața mi-o pune-n drum; Mai am câțiva demoni de pus la congelator 🤓 și apoi încerc să mă reinventez ca om…
Vă mulțumesc pentru gânduri senine, îmbrățișări virtuale și declarații de dragoste care m-au topit! ❤️🤗😻”, scrie cu multă apreciere Aura pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că Jurnalista și-a sărbătorit ieri, 22 august, ziua de naștere. Într-o postare anterioară, ea a anunțat că revine din toamnă pe micile ecrane, prezentând la fel matinalul de la Jurnal TV.