E tragic să îți pierzi părinții, mai cu seamă la o vârstă fragedă... Interpretul de muzică ușoară Oleg Buzatu aduce chiar în Săptămâna Patimilor, o piesă care te răscolește profund și este dedicată tuturor celor care au rămas orfani, însă nu au rămas fără speranță.

Oleg Buzatu, un tânăr interpret de la noi, a lansat un nou produs video la piesa „Tata” – o melodie cutremurătoare, cu versuri care ajung direct la inimă.

oleg buzatu„Am redat în piesă starea sufletească a unui copil rămas orfan de tată. Actorii prezintă o scenă tristă, îndurerată… Este de fapt o istorie despre mine, în felul acesta mi-am redat emoțiile cel mai ușor. În final lansez un mesaj încurajator persoanelor ce au trecut prin această soartă tragică și îi îndemn să  știe că de undeva, de acolo de sus, de unde ar fi, tata mereu, ca o stea, le va veghea calea lor în viață”, a declarat interpretul pentru EA.md.

La realizarea acestui produs Oleg Buzatu a colaborat cu videograful Eduard Carp, deoarece ambii au trecut prin această soartă. Probabil că ați recunoscut-o în imagini pe actrița și regizoarea, directoarea teatrului de Copii „Guguță”, Gabi Lungu, care a jucat rolul mamei. În rolul tatălui – Dumitru Stircu; Copil mic – Octavian Timbalari; Copil mare – Valentin Zuza. Imaginile au fost filmate în Casa Muzeu „Alexandru Donici”.

Precizăm că muzica îi aparține interpretului, iar versurile sunt semnate de Maria Guțuleac.

tata 1

Foto: Arhivă personală