Eva, fiica interpretei Andra și a prezentatorului TV Cătălin Măruță, a împlinit astăzi vârstă de 6 ani. Părinții au răsfățat-o ca pe o prințesă și au dus-o la salon pentru a o pregăti de marea petrecere din această seară. 

Dis-de-dimineață, mezina familiei a fost în centrul atenției și a fost trezită de toți membri familiei cu urări, și cântece. Eva a ținut să arăte impecabil pentru petrecerea care o așteaptă în această seară și a mers la salon împreună cu mama sa. Cele două și-au făcut manichiura, însă mezina este foarte atentă la detalii și a cerut unghii albastre, în culoarea ținutei pe care o va purta în această seară.

Tocmai îi spuneam fetiței mele că acum șase ani, la zece și jumătate, mami a născut-o. (…) Acum suntem la unghii. Ce culoare le vrei, iubita lui mama?”, spune Andra, iar Eva imediat reacționează. „Albastre ca rochia”, răspunde Eva.

Atât Andra cât și Cătălin Măruță i-au dedicat fetei totul timpul lor și au postat în mediul online chiar și felicitări.

La mulți ani, raza mea de soare! Eva mea dulce și deșteaptă, să fii mereu cu sufletul deschis, ca acum!”, a scris Andra.

La mulți ani, copil minunat! Îți mulțumim că ne faci viața mai frumoasă și ne bucuri cu fiecare zâmbet! Te iubim!”, a notat în mediul online prezentatorul de la Pro TV.

Micuța este în așteptarea petrecerii încă de ieri seara: „Vom avea vată pe băț și popcorn, o să ne bagăm în piscină! Abia așteptttt!!”, a zis Eva entuziasmată.

Eva Măruță, la ai săi șase ani, este o adevărată bloggerița care are propria pagină de Instagram, cu peste 300 de mii de urmăritori.