Vara, pedichiura devine o parte importantă a lookului, în special dacă preferi să porți sandale. Desigur, o pedichiură simplă neacoperită, dar îngrijită, reprezintă un clasic etern, dar în sezonul estival, probabil că vrei să adaugi culoare. Află din acest articol despre principalele tendințe de pedichiură din acest sezon.

Foto: eva.ro

Cea mai populară opțiune este o nuanță solidă: indiferent de culoarea pe care o alegi, o astfel de pedichiură va arăta întotdeauna îngrijită. Poți opta pentru culori clasice – roșu, vișiniu sau negru, sau poți, dimpotrivă, să alegi cele mai la modă nuanță a sezonului: verde, roz, galben, portocaliu, lavandă și albastru – toate-s în top vara aceasta.

Foto: aquarelle.md

Dacă te-ai săturat de minimalism și vrei o pedichiură cu adevărat neobișnuită, încearcă modele sofisticate. Acestea pot reprezenta imagini abstracte, figuri geometrice sau chiar o pictură reală! Îți place Van Gogh, Munch sau Gauguin? Îți poți pune o mini reproducere a picturilor lor pe unghii. O astfel de pedichiură va solicita un maestru profesionist, multă perseverență din ta și va lua mult timp, dar rezultatul va surprinde pe toată lumea: cu siguranță o să atragi priviri.

Foto: eva.ro

Un alt model recomandat în perioada estivală este french alb. Dar, poți să mergi și pe o variantă colorată. Toate nuanțele de verde, roz și albastru vor arăta grozav, atât într-un strat monocromatic, cât și într-o pedichiură french.

Foto: eva.ro

Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: