Ne-am obișnuit să o vedem pe Shiloh Jolie Pitt mereu îmbrăcată într-un stil deloc caracteristic pentru o fată. Aceasta preferă o tunsoare scurtă și optează mai degrabă pentru un comportament băiețesc. Iată că au apărut zvonuri că fiica Angelinei Jolie și Brad Pitt și-ar dori să-și schimbe chiar și sexul. 

Recent Shiloh Jolie Pitt a fost observată de paparazii în timp ce își făcea niște cumpărături, fiind însoțită de bodyguardul ei. Fiica lui Angelina Jolie și a lui Brad Pitt era îmbrăcată în pantaloni scurți de sport, un tricou și o jachetă băiețească. Reamintim că, aceasta câțiva ani în urmă a decis  că numele ei va fi John ( se spune că ea intră în isterie atunci când cineva se adresează la ea cu alt nume), iar acum, potrivit presei ruse, se zvonește că aceasta s-ar pregăti pentru o operație de schimbare a sexului.

Shiloh se îmbracă și arată de mai mulți ani ca un băiețel – tunsoare scurtă, fără rochii sau fuste, doar pantaloni și tricouri spațioase. Se pare că părinții lui Shiloh au acceptat calm alegerea ei. Nici mama, nici tata nu forțează copilul să poarte haine feminine. Într-un interviu acordat în 2010 revistei Vanity Fair, Angelina Jolie a explicat că lui Shiloh îi place să se îmbrace ca un băiat și asta nu este o problemă.

„Îi plac costumele sport, dar și cele elegante. Îi place să se îmbrace ca un băiat. Vrea să fie un băiat. De aceea, a trebuit să o tundem mai scurt. Ea crede că este și ea unul dintre frați. Nici Brad nici eu nu vrem să-i spunem cum să acționeze sau ce să simtă. Trebuie să-și găsească singură locul ei în lume”, a comentat Angelina