Charlize Theron (38 de ani) și Sean Penn (53 de ani) s-au despărțit. Relația emblematică de la Hollywood, care a reușit să țină prima pagină a tabloidelor din intreaga lume, în ultima perioadă de timp, a ajuns la final. Deși întreaga presă vorbea despre căsătoria dintre cei doi, povestea lor de iubire s-a incheiat.
 

Charlize Theron a decis să-l părăsească pe câștigătorul mai multor premii Oscar din cauza obiceiurilor proaste pe care le avea acesta. Relația lor a rezistat doar două luni de zile, însă frumoasa actriță era convinsă că acesta era sufletul ei pereche și era pregătită să meargă cu el chiar și în fața altarului, scrie ele.ro

Se pare că celebrul actor obișnuia să flirteze și cu alte femei, însă picătura care a umplut paharul a fost momentul în care actorul a flirtat cu o altă femeie fără nicio jenă, deși Charlize era chiar lângă el.

Gerda Maritz, mama frumoasei actrițe, nu a fost de acord cu această relație de la bun început și chiar și-a avertizat fiica că actorul este un afemeiat și că o va face să sufere.

 

Distribuie articolul: