La sfârșit de an, pe 15 decembrie, ora 18:00, în preajma mult așteptatelor sărbători de iarnă, trupa SATIRICUS-ului aduce în lumina rampei o nouă, relaxantă și spumoasă, comedie - DOCTOR DE FEMEI de Georges FEYDEAU.

Spectacolul regizat de Sandu Grecu, artist al poporului, este o comedie de mare succes, care s-a jucat pe mai toate scenele mari ale lumii și chiar pe Broadway. Conceput și realizat în stilul clasicelor spectacole de bulevard, în care personajele sunt implicate într-o amețitoare succesiune de încurcături și răsturnări de situații, noua lucrare scenică le va prilejui spectatorilor clipe de autentică bucurie și satisfacție artistică, o șansă nesperată de a râde până la lacrimi două ore în șir.

Echipa de actori este pe măsura excepționalului text al piesei: Ion Grosu (Moulineaux),Arkadie Racila (Bassinet), Lilia Cazacu (Yvonne), Ludmila Gheorghita (Suzanne), Igor MITREANU (Aubin), Irina Rusu (Rosa), Nina TODERICO (Madam Egreville), Eugeniu Matcovschi (Etienne), Olga Anghelici (Madam D’Eple), Elena Negrescu (Pomponnette). Scenografia o semnează Sandu Grecu și Ecaterina MIHALACHE, costumele au fost realizate de Ecaterina MIHALACHE, coregrafia – de Dumitru Tanmosan.

Subiectul textului scris de dramaturgul francez Georges FEYDEAU se învârte în jurul doctorului Moulineaux, infidel la doar șase luni de la căsătorie. Prins cu mâța-n sac de soție și, mai rău, de soacră, doctorul nu mai știe cum să iasă basma curată. Situația sa devine tot mai jalnică, dar iată că în scenă intră și prietenul acestuia, Bassinet, care mai mult încurcă decât descurcă ițele poveștilor romanțioase, producând ilaritate și mult haz. Situațiile comice se succed într-o dezlănțuire nebunatică, intriga spectacolului, suspansul te copleșesc…
Dar pentru a trăi aievea cele descrise mai sus e musai să ajungi în sala de spectacole a Teatrul Național SATIRICUS ION LUCA CARAGIALE.

Distribuie articolul: