Interpreta Aliona Triboi a dorit să comunice publicului despre ea, despre sufletul ei. Așa că nu a stat mult pe gânduri și a decis să filmeze un videoclip pentru piesa „Între el și mine” , unde s-a dezgolit frumos, s-a dezgolit de secrete și a transpus prin imagini video detalii din suflet.

Noul videoclip al Alionei Triboi este plin de senzualitate. Mau mult ca atât, de data aceasta interpreta a fost mai curajoasă ca oricând, și a decis să-și deschidă inima în fața publicului și să povestească despre o frumoasă poveste de dragoste prin intermediul acestei piese.

În pofida faptului că Aliona a optat pentru ținute destul de curajoase, interpreta susține că, chiar și așa s-a simțit foarte confortabil.

„Am fost în zona mea de confort, mai ales că nu am fost silită de nimeni să mă dezgolesc mai mult decât mi-aș fi dorit. Această ipostază este una provocatoare pentru imaginea mea de până acum, pentru că în videoclipurile mele realizate până acum, am fost destul de îmbrăcată. În ăsta, m-am dezgolit puțin, și cred că a fost o dezgolire frumoasă, destul de estetică, în armonie cu piesa și cu mesajul acesteia, a declarat interpreta în cadrul emisiunii „O Seară Perfectă”.

Mai mult ca atât Aliona spune că imediat ce mai „lasă” câteva kilograme este determinată… să se dezgolească și mai mult.

„Dacă voi slăbi mă voi dezgoli și mai mult”, a zis Aliona Triboi.

Cât de bine s-a descurcat interpreta Aliona Triboi în noul ei videoclip, vezi mai jos.

Sursa foto & video: Facebook & Youtube

Distribuie articolul: