O nisporeneancă și-a deschis o pizzerie de succes la Bruxelles: „La bucătărie muncim doar eu și soțul!”
![O nisporeneancă și-a deschis o pizzerie de succes la Bruxelles: „La bucătărie muncim doar eu și soțul!”](https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/eamd-placeholder-1280x1024.jpg)
-
EA.md
- 2 min read
![O nisporeneancă și-a deschis o pizzerie de succes la Bruxelles: „La bucătărie muncim doar eu și soțul!”](https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png)
Articole recomandate
- prev
- next
Tragic! Un autocar din Republica Moldova, mistuit de flăcări în Belgia
-
Cristina Botnarevschi
- 1 min read
![Tragic! Un autocar din Republica Moldova, mistuit de flăcări în Belgia](https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png)
Un autocar care transporta colete și pasageri pe ruta Republica Moldova-Belgia a fost distrus complet de flăcări noaptea trecută, într-o parcare din Bruxelles, Belgia.
Autorităț...
Comportamentul la restaurant, reguli de etichetă pe care trebuie să le cunoască orice persoană
-
EA.md
- 3 min read
![Comportamentul la restaurant, reguli de etichetă pe care trebuie să le cunoască orice persoană](https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png)
Felul în care te comporți în societate vorbește mult despre gradul educației pe care îl deții. Iar vizita la restaurant este, poate, una dintre acele ieșiri în public care merită o...
Dani Oțil a replicat celor care l-au criticat pentru prețurile ridicate din restaurantul său din București. Cât costă o pizza sau o supă
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
![Dani Oțil a replicat celor care l-au criticat pentru prețurile ridicate din restaurantul său din București. Cât costă o pizza sau o supă](https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png)
Din 2016, Dani Oțil este proprietarul unui restaurant în București, numit The Grill. În urma unor acuzații publice privind prețurile ridicate la diversele preparate, el și-a exprim...