Se numește Florentina David, are 38 de ani, este din comuna Larga, r-nul Briceni și a decis să-și încerce norocul la MasterChef. A învățat să gătească pe la vârsta de 15 ani, furând mici secrete de la bunica și mama ei, pe care și le nota într-un carnețel, dar și din cărți.

Florentina petrece o bună parte din timp în bucătărie, preparând dulciuri și torturi la comandă, dar și diferite bucate gustoase pe care le împărtăşește pe canalul său de yotube „Magie în Bucătărie Florentina David”, deschis acum şase luni în urmă.

În bucătărie îi place să experimenteze şi să încerce diferite rețete şi chiar unele să le inventeze. Întrebată fiind dacă are un anumit preparat care îi iese cel mai bine de fiecare dată, aceasta este de părerea că toate preparatele ies gustoase dacă depui în ele dragoste, suflet și interes.

Florentina se numără printre participanții MasterChef, sezonul 8, care derulează acum la ProTV. Eram curioși să aflăm cum a ajuns să participe la acest show culinar și ce a determinat-o să se înscrie în concurs.

„La emisiunea MasterChef am fost invitată, unde eu la început am refuzat, motivînd faptul că nu am terminat nici o şcoală în acest domeniu adică legat de bucătărie. Însă familia cînd a aflat m-a convins să încerc şi aşa şi am ajuns la MasterChef, trecînd mai multe castinguri, unde am impresionat juriul cu un preparat dulce, cu un măr umplut cu halva, nuci, învelit în aluat de ştrudel cu scorțişoară şi sos de caramel sărat. Şi la rugămintea multor persoane rețeta la acest preparat o veți găsi în curând pe canalul meu de youtube”, povestește Florentina.


Despre experiența trăită până acum la MasterChef

„La MasterChef am o experiență foarte interesantă cu nişte emoții foarte mari, învăț multe rețete noi, cunoştițe cu multe persoane interesante, uneori dezamăgită de felul de jurizare şi de faptul că mai puțin se atrage atenția la gătit. Mulțumesc foarte mult familiei şi celor care mă susțin!”, spune concurenta de la MasterChef.

„La MasterChef am plecat de a avea o experiență nouă, de a învăța ceva nou ,dar pe parcurs m-am convins că mai mult s-a luat în considerație ratingul, adică de a arăta unele persoane care nu tare ştiu să gătească, dar în schimb ştiu a juca foarte bine show ceea ce m-a dezamăgit foarte mult”, mai adaugă Florentina.

 

Sursa foto: Facebook

Distribuie articolul: