Crina Andrei și-a făcut studiile la liceul Mircea Eliade din capitală, după care a pornit după un loc sub soare în România. Acolo a făcut marketing, și-a dezvoltat o carieră în PR, ca să decidă că vrea să guste din visul american. Pentru ea, visul american a avut un gust cam amar.

Și-a găsit rostul și sensul vieții în Bali, unde locuiește de câțiva ani. Tot acolo și-a întâlnit iubirea, care i-a devenit soț. Shiraz Patel este originar din India, Mumbai. Așa se face că tânăra moldoveancă e conectată deja cu două tărâmuri magice. Din India ia materialele pe care le creează balinezii pentru ea. Sunt niște talismane purtătoare de noroc și energie, ne convinge Crina. Află povestea de succes a unei tinere din Chișinău care nu s-a temut să părăsească zona de confort  și să meargă spre împlinirea viselor pe care le-a așternut la un moment dat pe foaie. Apropo, poate aplicați și voi ideea. Cică în Bali misticismul e la el acasă, se pot întâmpla lucruri miraculoase, iar dorințele se împlinesc foarte repede grație energiei pe care o poartă pământul de acolo. E suficient să gândești, ca să primești. Știind asta, Crina organizează tabere de retreat în Bali, pregătește chiar acum una pentru luna octombrie la care sunt invitate moldovencele.

Iar mâine, sâmbătă, 10 iunie, Crina va desfășura o lecție gratuită de yoga. Detalii despre evenimentul care va avea loc într-o sală de sport din Chișinău aflați aici: facebook.com. Oamenii pasionați de călătorie îi pot urmări blogul mybarefootjourney.com.

capture - 05 mai 2017 - 02-22-21 p.m..01_28_23_27.Still026

Vedeți interviul, ca să aflați de ce îi place atât de mult Bali? Așa a început discuția noastră.