Despre talentul și spiritul antreprenorial al moldovencelor ne convinge și povestea celui mai mare și cunoscut salon specializat în extensii de gene și sprâncene din România. În spatele său se află Tatiana Tabuică, alias Tabya, salonul căreia este vizitat de către cele mai de vază vedete de peste Prut.

Mai puține femei reușesc ca până la vârsta de 31 de ani, câți are Tatiana Tabuică, să se bucure de un succes asemănător. Fondatoarea Tabya Eyelashes & Beauty, din nordul Bucureștiului, e stabilită de mai mulți ani în România, iar afacerea sa cucerește locuri de frunte în industria frumuseții de peste Prut.

Sunt extrem de serioasa cand imi fac meseria! Asa ca nu sunt suparata pe nimeni😉 doar imi fac griji de fiecare data sa fie multumit acel omulet care este intins 2 ore pe patul magic al lash stilistului. Pentru mine fiecare detaliu este extrem de important, incerc sa ma depasesc nu prin volum ci prin acuratete si calitate. La fel gandesc si acei lash stilisti in care am zilnic incredere ca doresc ca fiecare doamna sa plece incantata de rezultat si sa revina! De aceea dragi cliente, prietene, va rog din suflet sa fiti intelegatoare, sa nu intarziati, sa ingrijiti extensiile de gene ca atare pentru ca meseria noastra este atat de migaloasa, creativa si necesita foarte multa rabdare. Iar pentru un rezultat de exceptie avem nevoie de timp suficient si incredere. Sa aveti o seara minunata. TABYA T. Www.tabya.ro #lashmaker #lashstilist #tabyasalon #extensiigene

A post shared by Tabya Eyelashes & Beauty (@tabyaro) on

Tabya se poate considera pe bună dreptate specialista care a adus în România extensiile de gene fir cu fir, reușind să devină mentor pentru mai mulți stiliști care au făcut anume școala ei.

@neicharomania #oclair new fabulous lashes!

A post shared by Tabya Eyelashes & Beauty (@tabyaro) on

Pentru că a vrut să-și transforme salonul într-o adevărată oază, Tatiana a adăugat în profil și alte servicii moderne de înfrumusețare: makeup, manichiură & pedichiură, tratamente revoluționare pentru față și păr, hair coloring și multe alte servicii necesare oricărei femei preocupate de propria îngrijire, dar și bărbaților care știu cât de important este un aspect impecabil.

O mulțime de nume sonore din România fac parte astăzi din clientela salonului Tabya Eyelashes & Beauty, printre ele – Nicoleta Nucă, Giulia, Antonia, Mădălina Ghenea, Anda Adam, Elena Gheorghe, Lidia Buble ș.a.

14022308_10154475041184752_4880417267617119559_n

Nu știm cum le reușește pe toate, mai cu seamă că Tabya a devenit recent și mămică de gemene. Oricât de mult se sacrifică însă, toate îi reușesc de minune, astfel că îi urăm mult succes și în continuare!

Foto: