O moldoveancă din Italia a fost nevoită să trăiască ani la rând un adevărat coșmar alături de bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu 7 ani. Acesta a obligat-o să întrețină raporturi intime cu alte cupluri în cluburi în care se făcea schimb de parteneri. 

Bărbatul a umilit-o fără încetare în toți acești ani, chiar și atunci când femeia era gravidă. Istoria moldovencei a fost distribuită pe rețele de Alexandru Cazacu, aflat în Italia de mai mulți ani.

Povestea lor, relatată de ziarul Il Messaggero, a început în urmă cu mai mulți ani, când bărbatul italian, în vârstă de 48 de ani astăzi, a decis să viziteze Republica Moldova. Acolo a cunoscut o tânără localnică, cu 20 de ani mai tânără decât el, pe care a convins-o că s-a îndrăgostit de ea și că o va face fericită, dacă îl va urma în Italia.

În anul 2014, tânăra s-a mutat la Roma, unde locuia iubitul său italian și unde deținea un restaurant, iar după numai un an de zile, în 2015, cei doi s-au căsătorit. Și tot în acel an a început coșmarul pentru femeia originară din Republica Moldova.

Din spusele moldovencei, soțul ei a obligat-o să participe la întâlniri pe întuneric, în cluburi în care se făcea schimb de parteneri, bărbatul italian spunându-i că acest lucru era fundamental pentru binele casniciei lor. De asemenea, a mai spus tânăra, care astăzi are 28 de ani, că s-a trezit și în casa lor cu unele persoane din acele cluburi, iar soțul ei îi crease chiar și un profil, folosind pozele moldovencei, pe unele site-uri dedicate acestui tip de relații între cupluri. 

Mai mult decât atât, bărbatul era agresiv de fiecare dată când femeia primea chiar și un telefon de la locul de muncă, au constatat anchetatorii. În anul 2016, când tânăra a rămas gravidă, italianul ar fi jignit-o, cu privire la aspectul său fizic, de față cu mai mulți prieteni și persoane cunoscute, făcând-o astfel să se simtă vinovată pentru simplul fapt că era gravidă.

Abia în anul 2020, femeia a găsit curajul să se despartă de el, dar coșmarul ei nu avea să se termine atunci. Bărbatul a continuat să o terorizeze, făcând scene de gelozie și acuzând-o că are relații cu alți bărbați, chiar și de față cu fetița lor în vârstă de numai trei ani.

Tânăra moldoveancă a depus apoi o plângere la carabinieri împotriva bărbatului de 48 de ani, iar la finalizarea investigațiilor, Parchetul din Roma a decis să-l trimită în judecată pe individ. La data de 15 februarie 2022, femeia a povestit în fața judecătorului de la tribunalul din Piazzale Clodio, în Roma, toate umilințele la care a fost supusă de soțul ei, acestea fiind confirmate și de procurorul care a investigat cazul.

Sursa: echipa.md

Distribuie articolul: