Diana Boiachin este moldoveanca ce a demonstrat performanțe incredibile la „Românii au Talent”. După ce a primit patru de „Da” în cadrul preselecțiilor, tânăra mămică a fost trimisă în semifinalele concursului. Ieri seara, acrobata a prezentat un număr demn de toate laudele, iar aprecierile și aplauzele nu au întârziat să apară.

Dragostea pentru sport a moștenit-o de la părinții săi, iar astăzi cucerește cu fiecare evoluție. În cea de-a treia semifinală a concursului de talente de peste Prut, Diana Boiachin a prezentat un moment extraordinar de acrobație la înălțime. Secretul, spune ea, este concentrația maximă.

„Am văzut cea mai bună mașină de uscat rufe din viața mea. Deci, nu trebuie să faci absolut nimic decât să exersezi așa jumătate de oră și toate rufele tale sunt gata. În altă ordine de idei, bărbatul tău cred că este cel mai fericit om. Minunat! Data trecută am văzut soarele și luna, iar acum am văzut și vârcolacul. Atâta simbolistică rar întâlnești. Bravo ție”, a spus Florin Călinescu după evoluția moldovencei.

capture-20170513-110026

„Ce am văzut eu a fost o minunăție de desfășurare, de grație, de forță, de sensibilitate. Ai o precizie atât de mare în tot ceea ce faci. Pare că e așa de ușor”, a adăgat Mihaela Rădulescu.

„Diana, ai toată admirația mea. Ești o mămică tare frumoasă, ai un corp frumos, ești curajoasă, talentată”, a menționat Andra.

„Am trăit momentul tău vrăjit ca un copil”, a conchis Andi Moisescu.

Totuși, Diana nu a reușit să obțină suficiente voturi din partea telespectatorilor pentru a ajunge în Marea Finală. Cert este că momentele ei nu vor fi uitate prea curând.

Vezi mai jos prestația de vineri seara a acrobatei din Moldova:

Foto: Captură video

Distribuie articolul: