Are 25 de ani și este originară din Republica Moldova, iar recent a impresionat cu silueta sa bine sculptată și reliefată, în cadrul unui concurs de bodybuilding din Statele Unite ale Americii.
Marinela Ungureanu este originară din satul Voinescu, raionul Hâncești. Aceasta s-a stabilit cu traiul în SUA.
În luna ianuarie 2018, tinerei i-a venit ideea de a se înscrie în cadrul concursului „Kuklo Classic 2018”, eveniment care se desfășoară în fiecare an în statul Texas. Acest concurs, este organizat de Steve și Amanda Kuclo oferându-le tuturor celor pasionați de bodybuilding, ocazia să participe și să își etaleze corpurile.
Marinela și-a pus acest scop iar preț de câteva luni a muncit asiduu la sala de forță. „Mi-a fost greu la început, însă am fost nevoită să îmi schimb stilul de viață, să devin foarte disciplinată și să am grijă la tot ceea ce mănânc. Am frecventat sala de 5 ori pe săptămână, iar uneori chiar de 2 ori pe zi. Desigur că nu trebuie să uiți că faci ceva cu ambiție și dăruire”, a mărturisit Marinela Ungureanu.
Astfel, munca de la sală, ambiția și perseverența au ajutat-o pe Marinela să se aleagă cu premiul mare. Tânăra a câștigat concursul „Kuclo Classic 2018”, la categoria Fitness Bikini, iar ulterior a fost calificată la concursul național al Statelor Unite ale Americii.
Ne mândrim cu Marinela Ungureanu și îi dorim succese în continuare!

Distribuie articolul: