Tragedie chiar în ziua nunții. O mireasă de 24 de ani a murit la nunta ei, după ce a fost împușcată în cap de unul dintre invitați care ar fi urmat o veche tradiție de nuntă din Iran. Potrivit Washington Examiner, unul din invitați a scos arma și a început să tragă în aer. 

Așadara, unul din gloanțe a deviat și a intrat în craniul miresei, Mahvash Leghaei. Alți doi invitați au fost răniți în urma incidentului. 

„Am primit un apel de urgență pentru un incident cu împușcături într-o sală de nunți din orașul Firuzabad, iar ofițerii au fost trimiși imediat”, a declarat colonelul Mehdi Jokar, un purtător de cuvânt al poliției.

Infractorul, care ar fi văr al mirelui, în vârstă de 36 de ani, a fugit de la nuntă, dar a fost ulterior prins și arestat de poliție. După ce a fost împușcată, mireasa a intrat în comă și a fost dusă la spital, însă acolo i s-a constatat decesul.

Jokar a mai spus că această tradiție a împușcăturilor la nuntă este ilegală acum, însă este destul de des întâlnite mai ales în comunitățile mici.

Sursa: Washington Examiner

Distribuie articolul: