În toamna anului 2017, Elena Damaschina a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, la Chișinău. Tratamentul a început intens și cu rezultate bune, ca peste un an acesta să dea complicații la un picior, iar medicii să constate că este vorba despre metastaze. Moldoveanca a apelat la tratament la un spital din Turcia și luptă pentru fiecare clipă în care mai speră să le fie alături familiei și copiilor ei. 

După diagnosticarea cu metastaze, Elena a urmat tot la Chișinău 6 ture de chimioterapie, însă rezultatele nu au dat dat un succes deplin al tratamentului. Însoțită de persoane apropiate ei, moldoveanca a mers la un spital privat din Turcia, unde i s-a confirmat diagnoza și i s-au dat șanse de reabilitare. Pacienta are nevoie acum de terapii radio și chimioterapie pentru reabilitare, iar mai apoi de o altă operație, însă costurile depășesc posibilitățile financiare ale familiei lor.

Alături de familie, la prima plecare în Turcia

Complicațiile nu s-au oprit la locomoția femeii, acesteia i-a fost grav afectat un rinichi. Vedeți mai jos sus lista investigațiilor pe care le-a făcut, iar cheltuielile nu se opresc aici. Pentru toți cei care doresc să o ajute pe Elena să învingă boala nemiloasă, aveți mai jos datele unui cont bancar deschis pe numele soțului, Nicolai, unde puteți dona.

Distribuie articolul: