Sunt fană absolută a filmelor în care apare Liam Neeson. Dincolo de carisma sa (deși mulți spun că are cam același tipar în toate filmele), actorul emană o porție sănătoasă de empatie, de căldură și are, se pare, o istorie tragică. Treisprezece ani în urmă, acesta și-a pierdut soția. Până în prezent actorul nu și-a mai refăcut viața.

Liam Neeson, în vârstă de 68 de ani, ar fi declarat într-un interviu pentru emisiunea „Sunrise” că după moartea soției, s-ar fi îndrăgostit de o persoană, care însă nu era „disponibilă” pentru o relație. Se pare că evenimentele au avut loc pe un platou de filmări din Australia, dar actorul a decis să nu destăinuie intriga.

Soția actorului alături de fii acestora. Sursa: Hello Magazine

Se pare însă că acesta nici după treisprezece ani nu a putut trece peste decesul soției sale, Natasha Richardson, care a murit la vârsta de 45 de ani, în urma unei hemoragii intracraniene, la doar două zile de la un incident care a avut loc pe o pârtie de schi, în 2009.

Actorul a declarat într-un interviu că imediat după incident „am mers la ea și i-am spus că o iubesc. Noi doi făcusem un pact, că trebuie să deconectăm aparatele în cazul în care oricare dintre noi ajunge în stare vegetativă. A fost primul meu gând ‘Tuburile astea trebuie să dispară. Ea nu mai este’”.

 

Sursă foto: Metro News

Distribuie articolul: