Ne-am deprins deja cu faptul că piesele interpretei Natalia Boboc sunt destul de sensibile. Aceasta, prin creația sa, reflectează asupra aspectelor mai profunde, uneori mai dureroase ale vieții. Recent artista a inițiat o adevărată campanie socială împotriva violenței domestice. Despre ce este vorba, află mai jos.

„STOP!” este denumirea noii piese interpretate de Natalia Boboc, o denumire ce lasă loc de meditații, iar textul piesei vine să clarifice foarte clar despre ce este această melodie.

Astfel, prin noua sa lansare, interpreta vine să încurajeze femeile să spună „stop” violenței. Această adresare este una universală și este direcționată către întreaga comunitate a femeilor care, la un moment dat, au ajuns victime în propriile lor familii.

Subiectul violenței împotriva femeilor nu-l abordăm în premieră, obișnuim să facem materiale complexe și desfășurate în acest sens, în speranța că așa contribuim la stoparea fenomenului violenței, care este unul prezent în și în societatea din Moldova.

Vezi și: „De ce femeile rămân?!” – Despre violența împotriva femeilor în Republica Moldova, cu Veronica Teleucă (Video)

Amintim că în cazul în care te confrunți cu o oarecare formă a violenței, poți apela la  la telefonul de încredere pentru femei „La Strada” 080088008 sau la 112.

Sursa video: Youtube


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA