Anul 2018 a fost, după cum recunoaște chiar ea, cel mai frumos de până acum. Interpreta și femeia de afaceri Cristy Rouge ne-a povestit despre cea mai mare realizare din acest an, pe plan personal și profesional, dar ne-a dezvăluit și câteva dintre rezoluțiile sale pentru 2019. Am mai aflat un secret – artista adoră să-l ajute pe Moș Crăciun!

“Cred ca cea mai mare realizare din acest an pentru mine a fost cununia și nunta cu cea mai iubită persoană a mea. Anume grație acestui eveniment pentru mine 2018 rămâne a fi cel mai frumos an – întemeierea familiei este un pas pe cât de important, pe atât de plăcut pentru mine.

Pe plan de afaceri, am reușit, acum o lună să deschid noul meu local, și asta la fel este pentru mine o realizare deosebită. Este foarte important să avem împlinirea atât de plan moral, cât și în carieră. Îmi pare însă foarte important să mă realizez pe plan personal, restul se poate aranja de la sine.

Pe planul carierei, poate și au fost unele dezamăgiri, însă am înțeles mereu că dacă pierzi, oricum din altă parte vei câștiga. Trebuie să știi neapărat ce vrei, să ai un scop spre care să mergi cu încredere.

La noi vine Moș Crăciun, însă, mai presus de toate, mie îmi place să fac cadouri. Eu primesc o satisfacție enormă atunci când fac pe cineva fericit. Cumpăr daruri pentru toată familia mea, desigur soțului meu și ador să îi văd cum se bucură de ele, cum sunt Fericiți să le deschidă. Tradiția este că fiecare este Moș Crăciun pentru ceilalți și în asta e tot farmecul, suntem Fericiți împreună.

Prefer să vorbesc despre planuri și vise atunci când ele sunt realizate. Vreau să fiu sănătoasă și fericită, asta m-ar împlini cel mai mult. Pe plan de carieră vreau să lansez câteva piese noi și îmi doresc foarte mult un concert solo, proiectul căruia sper să îl definesc cât mai curând. Mă rog să fiu sănătoasă și fericită și știu că le voi reuși pe toate.

Dacă mă întrebi despre maternitate – desigur că vreau să devin mamă, este poate cel mai mare vis al meu și al soțului meu pentru 2019. Ce știu sigur însă e că trebuie să fiu pregătită să devin mamă, este o responsabilitate foarte mare și vreau să fie pe deplin asumată. Cred că Domnul are grijă de toate și va ști când e momentul cel mai potrivit pentru ca familia noastră să se mărească”, a mai spus interpreta Cristy Rouge pentru EA.md.

Foto: Arhivă personală