Prețedintele Klaus Iohannis a urcat duminică în Masivul Parâng, cu soția și câțiva apropiați. Mai mulți turiști s-au fotografiat alături de el, dar cea mai inedită dintre fotografii este cea publicată pe o rețea de socializare de un cioban.


Klaus Iohannis a evadat din nou în natură, departe de arşiţa verii şi de agitaţia din oraş. Preşedintele României a ales, de data aceasta, răcoarea şi frumuseţea peisajelor din Masivul Parâng, pe care l-a luat la pas alături de soţia sa, Carmen Iohannis, şi de câţiva apropiaţi.

Ca de obicei, turiştii s-au bucurat să-l întâlnească şi s-au fotografiat alături de el. Printre ei, s-a aflat şi un cioban care, mândru nevoie mare că l-a întâlnit pe însuşi preşedintele ţării, a publicat imaginea pe Facebook.

20375804_807354382772249_6318207846824208467_n

Fanii internauţi au reacţionat imediat la vederea lui Iohannis în haine „civile”, de excursionist, dar ceea ce le-a atras atenţia a fost toiagul ciobanului din Parâng, Filimon Vreja – un personaj pitoresc din Ţinutul Momârlanilor. Comentariile legate de toiag sunt uşor de intuit.

La începutul lunii iulie, Klaus Iohannis şi soţia sa au vizitat Lacul Bucura, din Munţii Retezat, iar pe traseu la fel s-au fotografiat cu turiştii.

Sursa: dcnews.ro