O fostă Miss Ucraina vrea să-și apere țara. Anastasia Lenna a renunțat la jobul din Turcia și își îndeamnă conaționalii să lupte. 

Mulți ucraineni de rând s-au arătat dispuși să lupte pentru țara lor, după ce Rusia a declanșat războiul în data de 24 februarie, 2022. Dacă bărbații cu vârste între 18 și 60 de ani nu mai au voie de zile bune să părăsească Ucraina, sunt și destule femei care sunt gata să pună mâna pe arme sau să îndemne la luptă.

Printre ele este și Anastasia Lenna, fosta Miss Grand Ucraina 2015, care a pozat cu arma în mână.  Aceasta a plecat din Turcia, acolo unde lucra, pentru a se întoarce în Kiev. Nu mulți știu, dar frumoasa șatenă, de profesie specialist în relații publice, este și o bună practicantă de airsoft, un sport în care participanții se împușcă cu proiectile din plastic, semn că știe să țină o pușcă în mână și să o folosească.

Lucru pe care este gata să-l facă și în viața reală, în caz de nevoie, scrie Daily Star.

După începerea războiului din țara ei, ea a postat câteva fotografii în care ține în mână o armă Airsoft și a menționat că o va înlocui cu una adevărată pentru că „nu mai este vremea pentru arme de jucărie”. 

„Nu sunt cadru militar, sunt doar un om. Din cauza situației actuale, vreau să vorbesc. Nu sunt cadru militar, sunt doar o femeie, un om normal. Sunt un om normal la fel ca toți ceilalți din țara mea. De asemenea, de ani întregi sunt jucătoare de airsoft. Am avut o viață normală până miercuri 24 februarie, prima zi de război”, a scris ucraineanca pe pagina ei, unde este urmărită de aproape 300.000 de oameni. 

Sursa: Daily Star

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

 

Distribuie articolul: