O fetiță de 12 ani, din satul Sămănanca, raionul Orhei, a decedat luni, 17 iunie după ce s-a intoxicat la masa de pomenire a mamei sale. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, seara fata avea convulsii, iar fratele ei a chemat Asistența Medicală de Urgență care a constatat decesul minorei, informează TV8.

„Pe parcursul zilei minora s-a aflat la cimitirul din satul Samananca, raionul Orhei, la masa de pomenire a maicii sale. După amează, fata a plecat la fratele ei de 31 de ani. Seara minora se simțea rău, avea convulsii. Fratele ei a apelat la serviciul medical urgent care ajungând la fața locului a constatat decesul minorei”, a comunicat ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

După ce a examinat cadavrul fetei, medicul legist a constatat că pupilele ochilor sunt miocite, bilaterale, semn de intoxicație cu substanțe necunoscute.

Solicitată de Agora, secretara Primăriei satului Sămănanca a spus că încă nu a primit certificatul de deces eliberat de Centrul Medicină Legală. Potrivit secretarei, fetița avea un frate și o soră mai mari.

Toate circumstanțele cazului se stabilesc.

Sursa: AGORA.md

Distribuie articolul: