Vacanța pentru un cuplu american era cât pe ce să se finalizeze cu o tragedie: un rechin a atacat un bărbat care a decis să înoate în mare. Soția, fiind însărcinată, fără nicio ezitare a sărit în apă și și-a salvat iubitul.

Foto: woman.ru

Femeia era gata să-și sacrifice viața sa și viața viitorului copil când a văzut că soțul ei a fost mușcat de un rechin și este pling de sânge. Andrew Charles Eddie, în vârstă de 30 de ani, era preocupat de snorkelling la Sombrero Reef. Se pare că rechinul l-a văzut imediat după ce bărbatul a intrat în mare, rechinul s-a apropiat și și-a înfipt dinții în mână. Soția victimei, Margot Dukes-Eddie, s-a repezit fără ezitare să-și ajute soțul, imediat ce a văzut apa roșie de la sânge.

Femeia, însărcinată în a opta lună, a reușit să-l tragă pe soț la mal. După aceea, oamenii de pe plajă au sunat imediat la 911. Victima a fost internată în secțiunea de traumatologie din Miami. Bărbatul a scăpat cu o rană la umăr. Potrivit unui ofițer, bărbatul a fost adus într-o stare foarte gravă și cu pierderi de sânge. Cu toate acestea, Andrew a reușit totuși să scape.

Foto: woman.ru

Pe Facebook, eroina Margot a mulțumit tuturor celor care au ajutat și au vorbit despre starea soțului ei: „Mulțumesc tuturor celor care ne-au respectat intimitatea și s-au rugat pentru noi în acest moment cu adevărat cumplit. Andrew este pe cale de recuperare completă și suntem foarte recunoscători că gravitatea rănilor sale nu-i pune viața în pericol. Orice persoană care a contribuit la siguranța lui, duminică, este un erou. Andrew își va putea folosi brațul rănit pentru a-și ține fetița în doar șase săptămâni, ceea ce este un miracol”.

Atacurile din partea rechinilor în Florida nu mai este ceva neobișnuit. Potrivit muzeului local, în această zonă, peștii prădători atacă oamenii cel mai des. Numai în 2019 au fost înregistrate 21 de atacuri. Potrivit martorilor, lungimea rechinului care l-a atacat pe Andrew era de aproximativ trei metri.

Sursă: woman.ru

Distribuie articolul: