O femeie a fost prinsă conducând în stare de ebrietate la volan. Mai mult, în timp ce conducea, își alăpta copilul de aproximativ un an. Cazul a avut loc în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, în satul Hrușova din raionul Criuleni, informează AGORA.md.

Potrivit unui comunicat, polițiștii au oprit o mașină care „se deplasa neuniform”.

„După ce au stopat mașina, oamenii legii au depistat la volan o tânără de 30 de ani, cu un copil de aproximativ un anișor în brațe. Femeia conducea automobilul, concomitent alăptând copilul. Din salonul mașinii se simțea un miros puternic de alcool, fapt ce i-a determinat pe polițiști să solicite șoferiței să treacă testul alcoolscopic”, se spune în comunicat.

La fața locului a fost chemată o rudă, pentru preluarea copilului. Iar în urma efectuării testului alcoolscopic, s-a stabilit că femeia era în stare de ebrietate avansată, având o concentrație de 0,92 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Șoferița le-a spus oamenilor legii că venea de la o cumătră și că mașina aparține tatălui ei. „Am doi pași până acasă”, insista aceasta, în încercarea de a-i convinge pe polițiști să o lase să-și continue deplasarea.

Cazul urmează a fi investigat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar până instanța de judecată se va expune, permisul de conducere al șoferiței a fost ridicat.

Aveți grijă de voi, nu urcați băuți la volan.

Distribuie articolul: