Un sfert dintre femei recunosc că se prefac că au orgasm la fiecare act sexual, arată un studiu la care au participat aproximativ 50.000 de persoane din SUA, Australia şi Marea Britanie, scrie „The Daily Mail”. 

Potrivit aceluiaşi studiu, realizat de askmen.com, 30% din femeile participate au declarat că nu s-au prefăcut niciodată în viaţa lor că au orgasm. În schimb, peste o treime dintre bărbaţii participanţi la studiu au recunoscut că s-au prefăcut cel puţin o dată. De asemenea, 40% din bărbaţi spun că au fost doar „relativ satisfăcuţi” de vieţile lor sexuale, dar că „se poate şi mai bine”, în timp ce 22% au declarat că nu au o viaţă sexuală. 25% din participantele la studiu au spus că „nu sunt total satisfăcute de viaţa lor sexuală”, iar 27% au declarat că „nu au o viaţă sexuală”

Problemele legate de surplusul de greutate pot reprezenta un impediment major în relaţiile sexuale, 50% din bărbaţi spunând că şi-ar părăsi iubita dacă aceasta s-ar îngrăşa. În schimb, 67% din femei spun că acest lucru nu le-ar face să-şi părăsească iubiţii. Contrar unor păreri populare, doar 44% din femei au spus că ele cred în instituţia căsătoriei, comparativ cu 70% din bărbaţi, scrie doctorulzilei.ro

Sursa: kfetele.ro 

Distribuie articolul: