Când avea 13 ani, Hillion Fern a primit cadou de la tatăl său, Aubrey Daulman, un ou de Paște de la un magazin local numit Sharps.

Oul de ciocolata era decorat cu glazură galbenă în formă de narcise și conținea o pungă cu caramele și ciocolată. Hillion a decis să nu îl mănânce, pentru că i-a plăcut foarte mult, și a decis să îl păstreze pentru nici mai mult nici mai puțin de 62 de ani, potrivit The Mirror.

Hillion are acum 75 de ani, este bunică, iar oul de ciocolată încă rezistă. Femeia a mărturisit că dă 80 de lire sterline pe lună pentru a menține oul în condiții optime și pentru a împiedica ciocolata să se topească.

În plus, aceasta a precizat că își aduce aminte de ziua în care a primit oul și că are de gând să îl păstreze pentru tot restul vieții.

Oul de ciocolată este conservat în Warwickshire, în ciuda faptul că Hillion nu mai locuiește acolo.

Îmi amintesc ziua în care am primit oul. Pur și simplu, mi s-a părut prea frumos ca să îl mănânc. Mă gândeam mereu că îl mai țin până la următorul Paște, apoi Crăciun și îl mănânc. Dar nu am mai făcut-o”, a mai spus Hillion.

 

Distribuie articolul: