Pe Valeria Lukyanova, ucraineanca cu rădăcini basarabene, recunoscută pentru exteriorul său parcă inspirat din imaginea Păpușii Barbie, o cunoaște o lume întreagă, mai ales după schimbările pe care și le-a făcut pe cale chirurgicală. La fel de notorie se vrea a fi deja o tânără din orașul rus Novosibirsk. Aceasta susține însă că frumusețea sa este pură și naturală.

Ea este Yulia Kriger (nume adevărat: Kovalenko) – o fată din Novosibirsk, care a devenit recunoscută în presa rusă și cea internațională pentru felul în care arată. Tânăra a fost asociată dintotdeauna pentru o păpușă, iar la maturitate povestea a continuat. Rusoaica a ajuns și în gura tabloidelor străine, care o consideră o „Barbie veritabilă”, grație frumuseții naturale a fetei. Însăși Yulia susține că nu se vede semănând cu celebra păpușă a ultimelor decenii. Cât despre siluetă, aceasta se datorează dietelor, ea fiind vegetariană deja de 7 ani, iar la înălțimea de 165 de cm măsoară o greutate de 41 de kg.

С 8 марта, девчули😘🌹

A post shared by Julia (@_julia_kriger_) on

„Consider că nu este normal să asemeni un om cu o păpușă, pentru că Barbie a fost creată după modelul uman. Pot semăna doar prin anumite trăsături ale feței și prin faptul că mi-am vopsit părul blond. După ce am făcut asta, toți au început să mă asocieze.

Vreau să zic că poate semăna cu o Barbie oricare femeie cu trăsături corecte ale feței, care își vopsește părul în această culoare. În trecut, am purtat lentile de contact, pentru ca ochii mei să pară mai mare. Dar nu a durat mai mult decât un an și acum mi-e rușine să recunosc asta”, spune eroina.

Просто жить, пока не умрешь, – уже тяжелая работа…

A post shared by Julia (@_julia_kriger_) on

Unicul lucru pe care l-a schimbat la sine este mărimea bustului, care a ajuns la D. „Mi-am dorit asta încă din adolescență. Am înțeles că un bust natural fie este de mici dimensiuni, fie își pierde fermitatea în timp. Am știut mereu că voi face asta, a fost doar o chestiune de timp”, recunoaște Yulia. Tânăra nu-și spune vârsta, dar recunoaște că are mai puțin de 25 de ani. Și-a făcut studii în logistică, iar acum este pasionată de călătorii.

Учительница русского языка и литературы😂

A post shared by Julia (@_julia_kriger_) on

Foto: instagram.com/_julia_kriger_

Distribuie articolul: