Cel mai dificil lucru în timpul carantinei este imposibilitatea de a vedea rudele în vârstă care sunt în grupul de risc, iar îmbrățișările trebuie evitate. Prin urmare, mulți caută modalități de comunicare fără a încălca distanța socială și izolarea. O fată de zece ani a găsit o astfel de metodă. A putut să-și îmbrățișeze buneii, iar emoțiile au fost cele mai sincere. 

Paige, în vârstă de 10 ani, a găsit o modalitate de a îmbrățișa buneii fără a încălca normele de siguranță. Mama ei, Lindsay, a spus pe Facebook, că Paige a văzut un video în care cineva a făcut o perdea de celofan prin care îți putea îmbrățișa în siguranță oamenii dragi.

Sursă: twizz.ru

Paige a decis și ea să realizeze o astfel de perdea, iar în ajutor a venit mama sa. Conform ABC7, pentru a crea o perdea pentru îmbrățișări, a fost nevoie de o perdea pentru duș, pungi cu fermoar, farfurii de unică folosință și pistol cu ​​clei fierbinte. Rezultatul este o perdea cu mâneci pentru îmbrățișări. Pentru bunei, aceasta a fost o surpriză emoționantă.

Sursă: twizz.ru