Grupul de inițiativă Run Pink Moldova și clubul de carte „Nici O Zi Fără Lectură” anunță pentru sâmbătă, 20 aprilie 2019, orele 10:00, prima cursa organizată la Orhei – Run Pink Orhei. Competiția se va desfășura pe stadionul Milsami și susține în acest fel femeile care luptă cu cancerul mamar în Republica Moldova.

Biletele de 80 de lei până la eveniment pot fi procurate/rezervate la organizatori, în ziua evenimentului prețul unui bilet va fi de 100 de lei. Copii până la 7 ani, intră gratuit.

Ce este cursa Run Pink?

O cursă de 2,5 – 5 km, alergat sau marș, la care poți participa împreună cu prietenii, familia, copii, sau colegii de serviciu. Participanții sunt așteptați în număr mare, pentru a fi solidari acestei cauze.

„De data aceasta la eveniment, cortul cu punctul medical va fi prezentă Violeta Vasilache – medic de familie și doamna Ecaterina Stepan, obstetrician/ginecolog, doctor în medicină care vor răspunde la întrebările referitor la cancerul mamar și după disponibilitate pot consulta toate doritoarele. Tot în acest cort o sa fie expuse perucile din păr natural, doamnele din regiunea Orheiului, care sunt în tratament și au nevoie de o perucă se pot apropia în ziua evenimentului pentru a proba perucile disponibile”, ne comunică organizatoarele.

Donează Cosița

Se invită toate cele ce au donat cosițele pentru a face o poză de grup. Doritoarele să își doneze cosițele, o vor putea face la standul Donez Cosița, chiar pe loc, unde meșterii o să aibă grijă de ele.

Pentru pici se va organiza o cursă specială: eștafeta de 100 și respectiv 200 metri, iar la final o să fie premiați și îi așteaptă mici surprize.

„Dorim să menționăm că la acest eveniment pot participa atât amatorii cât și profesioniștii. Banii colectați în urma vânzării biletelor organizatorii vor facilita fabricarea perucilor din păr natural care vor fi distribuite gratuit femeilor ce înfruntă cancerul mamar. Deci, să alergăm pentru viață!”, ne îndeamnă echipa Run Pink Moldova.

Run Pink – pentru că îți pasă!

Distribuie articolul: