Ploile frecvente și zăpușeala acestei veri n-au diminuat câtuși de puțin ritmul repetițiilor. Graficul a fost nițel perturbat doar de turneul recent în România. Un turneu remarcabil: trupa a participat, și în acest an, în perioada 13 – 17 iunie, cu 2 spectacole – HAMLET de William Shakespeare, spectacol montat de regizorul Sandu Grecu, și 100 DE MINUTE DE LIBERTATE – text şi regie: Bogdan Sarateanla cea de-a XXVI-a ediție a celui mai mare festival european – Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Reveniți la Chișinău, actorii Teatrului Național „Satiricus I.L. Caragiale” s-au dedicat din nou repetițiilor. Nu-i de glumă: peste câteva zile e premiera! Premiera mult așteptată a unei comedii – „BUNĂ DIMINEAȚA, TĂTICULE!”, care este o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret, un spectacol montat de Sandu Grecu. Iată ce ne spune apreciatul regizor și director artistic al teatrului despre noua lucrare pusă în scenă:

„E o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane”.

În spectacol evoluează actori redutabili ai trupei: Ludmila Gheorghița, Arcadie Răcilă, Olga Anghelici, Alexandru Crîlov, Constantin Ghilețchi, Gheorghe Gușan, Nina Toderico.

Premiera va avea loc pe data de 28 iunie, ora 18.00, în Sala Mare.
Într-un ceas bun, Satiricus!

Vânzări, rezervări bilete pe www.satiricus.md
sau la numerele de telefon
+373 22-20-28-90 / 069416078 casa de bilete

Distribuie articolul: