Helen McCrory a păstrat în secret mai mult timp faptul că luptă cu cancerul, iar într-un final, nemiloasa boală i-a luat viața actriței. Trista veste a fost dată de către soțul acesteia, Damian Lewis. Mai multe detalii, vezi mai jos. 

Puțini ar fi presupus că celebra actriță de la Hollywood, Helen McCrory, se cunofruntă cu o boală atât de gravă precum este cancerul. Însăși actrița, a preferat să țină în secret această luptă. Vestea despre faptul că îndrăgita actriță din „Harry Potter” și „Peaky Blinders” a trecut în nemurire a fost făcută chiar de soțul ei care în toată această perioadă i-a fost aproape și i-a oferit tot suportul de care aceasta avea nevoie.

„Îmi simt inima frântă să anunț că, după o luptă eroică cu cancerul, frumoasa și puternica femeie Helen McCrory a murit în liniște acasă, înconjurată de un val de dragoste din partea prietenilor și familiei”, a anunțat Damian Lewis.

„A murit precum a și trăit. Neînfricată. O iubim și știm cât de norocoși suntem că am avut-o în viețile noastre. A strălucit atât de puternic. Du-te acum, micuț-o, în aer și…îți mulțumesc”, a mai adăugat soțul actriței.

Amintim că, de-a lungul anilor Helen McCrory și-a bucurat fanii cu mai multe roluri, în numeroase proiecte cinematografice. Unele dintre cele mai însemnante fiind rolul lui Polly din „Peaky Blinders” și cel al Narcissei Malfoy din „Harry Potter”.

Sursa: Dailymail.co.uk