În urmă selecției naționale Miss Tourism Internațional Moldova 2019, organizată în capitală Diana Toma a fost desemnată oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Miss Tourism Internațional 2019, competiție care se desfășoară în acest an în Malaezia în perioada 22 octombrie – 15 noimebrie.

Marea finală va avea loc in dată de 8 noiembrie. În competiție vor participa 40 de țări. 

Diana a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea Bussines și Administrare iar în prezent urmează studiile de Masterat în cadrul Facultății  de Drept a Universității Româno-Americane din București. Diana vorbește fluent 2 limbi străine, rusă și engleză. Tânăra este pasionată de călătorii, modeling, muzică, actorie, lectură și sport.

Diana nu este la prima experiență de acest gen, reprezentând în ultimii ani Moldova în alte câteva competiții internaționale de frumusețe.

„Mă simt onorată să reprezint din nou Moldova într-o competiție internațională de frumusețe, de această dată în prestigioasă competiție Miss Tourism Internațional 2019. Voi reprezenta Moldova cu încredere și îmi voi asumă cu cea mai mare responsabilitate sarcina de a promova cultură, tradițiile și turismul Moldovei în față a milioane de spectatori și telespectatori din întreagă lume. Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând Moldova peste hotare, mă ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podiumul din Malaezia. Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut de la bun început, familiei mele pentru încredere și suport dar și agenției ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această misiune, a declarat Diana Toma – Miss Tourism Internațional Moldova 2019.

Toți moldovenii sunt invitați să urmărească evoluția Dianei din perioada, vizitând pagină să oficială de facebook Miss Tourism Internațional Moldova pagină unde vor putea vota Moldova și vor putea vedea cele mai noi și mai fierbinți poze postate zilnic.

Este nevoie de cât mai multe like-uri pe pagină de facebook din partea moldovenilor pentru a o susține pe Diana în cursa pentru câștigarea coroanei Miss Tourism Internațional 2019! Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiției din Malaezia!

Distribuie articolul: