Daisy Watt, o artistă de zece ani din Marea Britanie, numită și „Mini-Monet”, a strâns 50.000 de lire sterline pentru organizațiile de caritate care luptă împotriva cancerului. 

Sursă: glamour.ru

Watt scrie peisaje care sunt incredibil de expresive pentru vârsta ei, motiv pentru care britanicii au poreclit-o „Mini-Monet”. Daisy Watt a început să picteze cu patru ani în urmă. Totul a început cu un peisaj pe care fata l-a oferit bunicilor. Ei au fost diagnosticați recent cu cancer, iar Daisy a decis să îi susțină în acest fel.

Sursă: glamour.ru

Mama fetei, Karen, a observat în fiica sa talentul de artistă și a provocat-o ​​pe Daisy să picteze încă câteva tablouri pentru o licitație de caritate. Karen nu a greșit: primul tablou al lui Daisy a fost interesat de cumpărători și a fost vândut pentru 9.500 de lire sterline.

Sursă: glamour.ru

Potrivit spuselor lui Karen, fiica ei nu încă își dă seama de propriul talent. „Sper că, atunci când va crește, își va da seama că face ceva special. Fiecare ban pe care îl câștigă se duce la caritate și face o mare diferență în viața oamenilor”, a menționat mama fetei.

Daisy adoră să picteze: după școală merge direct în grădină și pictează tablourile.

Sursă: glamour.ru