Interpreta de muzică ușoară Carolina Gorun este însărcinată și urmează să devină mamă până la finalul acestui an. Artista și soțul ei sunt în al nouălea cer de bucurie, fiind primul copil în familia lor și trăind împreună emoții de nedescris. I-am provocat să ni le spună și să avem imagini exclusive cu cei trei, în prima ședință foto cu burtica.

Cum a primit cuplul vestea cea mare

“Vestea despre faptul ca vom deveni părinți a fost una mult așteptată și dorită în primul rînd. Un copil în familie este o binecuvîntare și un dar fără de preț”, ne spun cei doi soți, în exclusivitate pentru EA.md.

Carolina și Anatol Balan – viitori părinți

”În acest timp am devenit mai responsabili și pe zi ce trece devenim mai conștiincioși și mai axați pe viitorul ce ne așteaptă. Ce ține de carieră: cu siguranță voi continua, însă în ce măsură nu pot cunoaște încă, deoarece copilul necesită multă dragoste, dedicație, atenție și multe alte lucruri”, mai declară Carolina pentru revista noastră.

În discuții pentru alegerea numelui

“Copilașul va fi un băiețel, prenumele căruia încă e în discuții, deoarece sunt foarte multe nume frumoase și deciziile în acest sens, se iau mai greu”, ne-a spus Carolina Gorun.

Interpreta s-a căsătorit acum un an cu muzicianul Anatol Balan, cu care formau deja un cuplu de ceva timp. Îi felicităm pentru noul statut – de părinți – pentru care se pregătesc intens și le dorim multă sănătate întregii familii!


Foto: Arhivă personală

Distribuie articolul: