Bloggerița din Marea Britanie în vârstă de 29 ani, Kate Urbanska, face minuni în materie de modă. Recreează ținutele purtate de Ducesa de Cambridge la costuri minime. Dacă o rochie purtată de Kate Middleton costă cel puțin 400 de dolari, replica bloggeriței ajunge la 188 de dolari. Altădată, i-a reușit chiar să găsească o replică pentru rochia semnată de Naeem Khan în valoare de 4000 de dolari la un preț de doar 50. 

Kate Urbanska, cosmetician de meserie, a lansat și un blog tematic: greatreplikate.blogspot.md. Acolo, Urbanska oferă sfaturi de preț atunci când vine vorba despre imitarea unor ținute extrem de costisitoare. Iată două dintre ele:

Verificați eBay constant. „Îmi place să cumpăr exact ceea ce a purtat Ducesa, așa că eu caut afaceri bune. Verific eBay și licitațiile online în fiecare zi, ca să obțin piesele identice purtate de Kate Middleton.”

capture-20170815-102202

Angajați un croitor: „Uneori, Kate poartă ținute foarte scumpe sau din cele ce nu pot fi găsite pe piață. Dacă se întâmplă asta, angajați un croitor care recreează haina pentru voi. În loc să cumpărați o rochie roșie semnată de Alexander McQueen la un preț de 800 de dolari, apelați la un croitor care o recreează la un cost de doar 128 de dolari.”

capture-20170815-102111

Urbanska mai sugerează să nu dați bani pe rochii elegante, de seară, lungi până la pământ, pe care nu prea ai unde să le porți. Vreți să vă focusați pe ținute care pot fi purtate la infinit.

Sursa: businessinsider.com