O actriță din noul sezon al renumitului serial „Elite” se odihnește acum în Ibiza, alături de încă câțiva alți actori din serial. Recent, ea a publicat niște fotografii incendiare, unde este cu sânii goi. Tânăra arată diferit în poză: este vorba de o schimbare de look incredibilă, practic, fata este de nerecunoscut!

Carla Diaz, în vârstă de 23 de ani, care recent a apărut în noul serial „Elite” și joacă în unul din rolurile principale, a făcut o schimbare de look incredibilă!

Inițial actrița a decis doar să-și schimbe culoare părului, de la negru precum cărbunele, la un blond barbie. Dar asta nu a fost totul…

Ea a renunțat la părul scurt cu care ne-am obișnuit să o vedem în film și a optat pentru păr lung și cosițe afro.

Carla se odihnește acum în Ibiza, alături alți doi actori, ce sunt și ei noi veniți în serial: Manu Rios și Martina Cariddi. Iar în una din poze, Carla și Manu par chiar foarte apropiați. Actrița îl sărută pasional pe buze, iar în alta el stă întins la picioarele ei. Oare frații din serialul „Elite” formează un cuplu în realitate?

În ultimele imagini publicate de Carla de la odihnă, ea apare cu sânii goi, în timp ce încearcă să îmbrace sutienul de la costumul de baie. Fotografia a făcut furori pe social media și a reușit să strângă deja 490 de mii de aprecieri.

Citește și: Serialul „Elite” revine cu un nou sezon: multe scene de sex, LGBT, secrete și iubiri interzise. Vezi trailerul (Video)

Foto: Instagram/ Carla Diaz