Neașteptat! Nuntă regală britanică petrecută în mare taină. După câeva amânări, Prințesa Beatrice și-a oficializat astăzi căsnicia în fața bisericii și a lui Dumnezeu.

La tainicul eveniment, cununia religioasă a Prințesei Beatrice și a lui Edoardo Mapelli, au fost prezenți Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și soțul acesteia, Filip, ducele de Edinburgh.

Foto: Dailymail.co.uk

Ceremonia a fost una modestă, astfel au fost prezente aproximativ 20 de persoane și s-a petrecut în capela care se află în Royal Lodge, Windsor Great Park, teritoriul pe care locuiesc părinții Prințesei Beatrice.

Foto: DailyMail.co.uk

Cununia Prințesei Beatrice trebuia să aibă loc încă pe 29 mai, cu peste 150 de invitați, marele eveniment, fiind amânat, din cauza situației de urgență cauzate de noul coronavirus. Atunci nu se anunțase o nouă dată, astfel ceremonia de astăzi ne-a luat pe toți prin surprindere.

Nepoata Elisabetei, Prințesa Beatrice este fiica Prințului Andrew și a soției sale, Sarah Ferguson. Edoardo Mapellu Mozzi este un milionar cu afaceri imobiliare și a mai fost căsătorit anterior, având un fiu din prima relație.

Cei doi s-au logodit în luna septembrie a anului 2019, bărbatul cerându-i mâna în timpul unei mini vacanțe romantice în Italia.

Foto: Dailymail.co.uk