Amelia Spencer,  fiica fratelui Prințesei Diana, Charles Spencer, s-a logodit. Mândrul tătic a făcut anunțul oficial pe social media, postând o fotografie cu viitoarea mireasă și logodnicul său, Greg Mallett. Despre cealaltă fiică a sa Lady Kitty Spencer s-a scris că aceasta s-ar fi logodit în secret. 

„Sunt extrem de fericit pentru că fiica mea, Amelia, s-a logodit cu iubitul ei de 11 ani, Greg. Este minunat să îi aud pe amândoi că sunt entuziasmați pentru viitorul lor. Le transmit amândurora dragoste și orice dorință bună pentru viața lor împreună. Iubesc că Greg mi-a cerut binecuvântarea înainte de a o cere în căsătorie. Foarte frumos.”, a scris fratele Prințesei Diana pe Twitter.

Viitorul mire a făcut și el anunțul fericit pe pagina sa de Instagram. „Am întrebat-o pe dragostea vieții mele dacă vrea să își petreacă toată viața cu mine și a spus DA. Nu aș putea să fiu mai fericit și te iubesc cu toată inima mea Amelia Spencer.”

Amelia este unul dintre cei patru copii ai lui Charles Spencer cu prima sa soție, Victoria Lockwood, din care mai fac parte și Lady Kitty Spencer, Lady Eliza Spencer (geamăna Ameliei) și Viscount Spencer. Acesta mai are doi copii cu Caroline Freud, The Hon Edmund Spencer și Lady Lara Spencer.

Distribuie articolul: