Și-au unit destinele acum doi ani, atunci când și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. În această săptămână, însă interpreta Viorica Lupu și soțul său, violonistul Sergiu Pavlov, au jucat marea nuntă. Și… chiar a fost mare! Asta pentru că la petrecere, aproape patru sute de invitați le-au fost alături mirilor.


Nume importante din muzica moldovenească, dar și de peste Prut și-au găsit loc la nunta mirilor din această săptămână. Și pentru că sunt artiști, Sergiu și Viorica au organizat petrecerea în zi de marți. Cei doi și-au dorit să le poată fi alături toți prietenii și colegii de breaslă. Iată o mică parte din cei care i-au onorat cu prezența pe tinerii însurăței.

Nașii mari sunt și ei din lumea muzicii: Sergiu și Oxana Cuzioc, el – muzician în orchestra „Lăutarii”.

3

Chiar dacă este cu doi ani mai mare, sora Vioricăi, cântăreața de muzică populară, Elena Lupu nu este căsătorită. În schimb, aceasta s-a declarat mândră și fericită pentru cea care atâta timp i-a fost colegă de scenă, dar și cea mai bună prietenă.

14731216_1207053109353748_7783613751508321862_n

Artiști din Moldova, dar și din România au dat ton evenimentului. Smiley, acordeonistul Marian Mexicanu sau Ionică Minune sunt doar câțiva dintre ei.

Sergiu  și Viorica se cunosc încă de când aveau 13 ani. Cei doi își doresc foarte mult un copil și speră ca în timpul apropiat să aducă marea veste.

4

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: