Sora mai mare a lui Egor Kreed, Polina Bulatkina, în vârstă de 30 de ani, s-a măritat cu Charlie Moreno din Argentina, în cadrul unei ceremonii de lux.

Cuplul și-a anunțat logodna vara trecută, dar, din cauza pandemiei, nunta a fost amânată. Acum soții au avut, în sfârșit, ocazia să organizeze o sărbătoare parcă ruptă din povești, la care au visat de foarte mult timp. Cuplul a sărbătorit evenimentul în liniște, într-un cerc restrâns, alături de cei mai apropiați oameni.

Pentru acest eveniment Polina a zburat în Rusia, după doi ani de când a plecat din țară, iar Charlie a vizitat pentru prima dată patria iubitei sale. La câteva zile după sosirea lor, tinerii au organizat nunta, la care fratele miresei a fost oaspetele de onoare.

Polina nu s-a abătut de la tradiții. Mireasa a ales o rochie delicată, de un alb imaculat, în stil prințesă, și și-a completat ținuta cu o diademă superbă. Aceasta a optat pentru o coafură cu coc și un machiaj natural, și minimalist. Mirele a preferat un smoking clasic, iar Kreed, la fel, a ales un costum negru cu cămașă albă.

Postarea este demnă de o mulțime de aprecieri! Sora mea s-a căsătorit astăzi”, le-a spus laconic Egor fanilor.

Foto: Instagram/ Egor Kreed

Sursa: cosmo.ru