Pippa Middleton a făcut senzație la nuntă surorii ei, Kate, cu prințul William, în 2011, cu o rochie mulată pe corp. Acum, este rândul ei să fie mireasă, iar la eveniment, fratele cumnatului său este invitat cu noua sa iubită.

Philippa Middleton, sister of Kate Middleton, on April 29, 2011. AFP PHOTO / CARL DE SOUZA

Philippa Middleton, sister of Kate Middleton, on April 29, 2011. AFP PHOTO / CARL DE SOUZA

Toți ochii vor fi, din nou, îndreptați spre rochia ei sâmbătă, când îi va spune „da” lui James Matthews, un bogat om de afaceri, fost pilot de curse profesionist și moștenitor al titlului scoțian Laird de Glen Affric, cu care ea s-a logodit la 17 iulie 2016.

Sora ducesei de Cambrige, Pippa Middleton s-a împăcat cu fostul iubit (Foto)

Cu toate acestea, Pippa riscă să fie eclipsată, deoarece căsătoria ei ar putea prilejui o rară apariție publică a prințului Harry cu prietenă lui, actriță americană Meghan Markle, a căror posibilă logodnă fascinează mass-media britanice.

Aripă tânără a familiei regale va fi prezența, într-adevăr, în Berkshire, regiunea natală a Pippei, unde se va desfășura ceremonia. O va avea alături pe Kate, soră ei mai mare, Ducesă de Cambridge, și pe soțul acesteia, prințul William, în timp ce fiul lor, prințul George, de 3 ani, și soră lui, prințesa Charlotte, de 2 ani, vor fi cavaler și domnișoară de onoare.

Sora ducesei de Cambridge, în vârstă de 33 de ani, și administratorul milionar al unui fond de investiții, de 41 de ani, vor păși împreună în față altarului sâmbătă la biserică St. Marks din Englefield, construită în secolul XII, în ceea ce se așteaptă a fi una dintre nunțile cele mai selecte din Marea Britanie.

La cununia religioasă vor asistă familia și prieteni apropiați, după care invitații sunt așteptați la casă părinților miresei, Michael și Carole Middleton, din Bucklebury, pentru masă festivă.

pippa
Pippa a devenit celebra peste noapte datorită rochiei sale semnate de Alexander Mcqueen, la nuntă surorii ei, urmărită la televizor de aproape 2 miliarde de oameni. Sute de mii de oameni au aderat pe Facebook la „Pippa Middleton Ass Appreciation Society” (Societatea fanilor feșelor Pippei Middleton), care încă are 200.000 de fani, la șase ani după eveniment.

„Este uimitor să obții o recunoaștere la nivel mondial, dacă se poate numi așa, înainte de vârstă de 30 de ani, datorită surorii, cumnatului și dosului tău”, a comentat ea.

Citește și: Sora lui Kate Middleton, Pippa Middleton se mărită

A două într-o familie cu trei copii, Pippa este cu un an mai mică decât Kate și cu patru ani mai în vârstă decât James. Născută la 6 septembrie 1983, ea a petrecut primii ani la Amman, în Iordania, unde tatăl ei, Michael Middleton, lucra pentru British Airways. Revenită în Marea Britanie, a frecventat o serie de școli private de elită.

Absolventă a Universității din Edinburgh, în literatură engleză, ea s-a alăturat cercurilor mondene și festive din Londra. Iar când soră ei s-a căsătorit cu viitorul rege, Pippa a avut cel mai bun rol secund posibil, apărând la balconul Palatului Buckingham alături de familia regală.

A lucrat part-time pentru o afacere a familiei înainte de a publică o carte de sfaturi mondene pentru organizarea unei petreceri reușite, „Celebrate: a year of British festivities for families and friends”, care i-a atras un potop de critici și a fost luată în derâdere pe internet și în presă britanică pentru simplismul ei. În 2016, cartea să de rețete sănătoase „Heartfelt” a atras mai puține comentarii decât precedentă.

Invitată cu regularitate în lojele turneului de tenis de la Wimbledon, ea rămâne foarte activă în cercurile mondene ale capitalei britanice. În plan sentimental, a avut anterior relații cu fostul jucător de cricket în echipă Angliei Alex Loudon și bancherul elvețian Nico Jackson.

L-a cunoscut pe James Matthews în 2012, dar au început să aibă o relație serioasă în ultimii ani, notează Ziare.com.

Vezi și: Pippa Middleton a arătat inelul de logodnă! (Foto)